Om Milagro

Om Milagro

En semester som stimulerar & utvecklar.
En vistelse hos oss innehåller alltid mer än ni förväntar Er.

Placeringen mitt emellan Alicante & Valencia gör Er resa hit enkel.

Javea, eller Xabia som den också nämns, har länge varit första valet som semesterstad för alla Madrid bor då havet här är närmast Madrid. Javea har sedan flera år ett förbud mot utbyggnader som de typiska urbanizationer man tyvärr ser allt för ofta i Spanien. Utöver det så ges ej heller bygglov till höghus. Detta gör att även om det är en semestervänlig turiststad, så känns miljön fortfarande mer genuin genom avsaknaden av typiska turisthotell, charterbussar och överexploatering

Den gröna och dramatiska delen av Spanien.

Vårt hem sedan 2012 är också platsen där vi valt att erbjuda möjligheten att dela vår upplevelse. Att njuta av harmonin, ta del av alla upplevelser och inte minst, utvecklas via det nätverk av människor och organisationer vi samarbetar med inom olika former av upplevelse och hälsoinriktade aktiviteter.

Milagro erbjuder omsorgsfullt designade upplevelse paket.

Ett boende i fridfull miljö men samtidigt direkt närhet till uteliv, restauranger och butiker. Ett boende där lite mer av allt ingår redan från början. Varje bokning omfattar ett antal aktiviteter som standard och där Ni kan välja till de upplevelser eller aktiviteter som bäst passar Ert önskemål.

Mat & Dryck

Dels finns vårt kök med lokalt producerad frukt, grönsaker, bröd och annat, dels har vi avtal med ett antal restauranger för utkörning till oss med utvalda menyer. Beroende på väder, vind och intresse så är det ju även relativt vanligt att man vill gå ut kvällstid och pröva på vad omgivningen erbjuder.

Gemenskap

En dag varje vecka har vi en tapas & paella kväll hemma. En social tillställning där vi tillbringar tiden med att lyssna på musik, pratas vid och äta tapas medan en paella tillagas på plats med oss som publik. Närvaro inte obligatorisk så klart, men synd att missa.

Upplevelser

Målet vi har är att Ert besök både är den avkoppling Ni söker tillsammans med nya kunskaper och erfarenheter. När vi inför Ert besök tillsammans talar om Ert upplägg, då försöker vi samtidigt säkerställa att det blir en balans mellan ledig tid och schemalagda aktiviteter.

Milagro är varken "bara" ligga vid poolen eller en kursresa.

Vår avsikt är att erbjuda den perfekta balansen. Kontakta oss för mer information om hur just Er resa skulle kunna planeras. Är Ni flera som tänkt åka i grupp så förenklar det vårt arbete. M.a.o så reflekteras det i de påtagliga rabatter vi erbjuder för gruppbokningar.