Vad vi vill uppnå !

2016-03-14

När man är lite “nya i branschen” så är det otroligt glädjande när man får positiv respons och känner att vi lyckas med vad vi förutsatt oss.

Milagro är lite mer av allt. Samtidigt kanske det är en viss del av poängen att vara lite mindre av allt samtidigt. En balans !

Vi genomför inte i egen regi träningsveckor modell hårdare. Vi hyr inte ut en plats för sol, sova och bad. Vi driver en ide om en upplevelse vi vill förmedla!

Ett stort tack från oss för denna positiva respons. Hoppas vi träffas här igen inom en inte för avlägsen framtid.

 

 

 

 

“Minisemester – Javea

Nu har det gått 2 veckor sedan vi var i vackra Javea, norr om Alicante.

Av en ren händelse hamnade vi här efter att ha hittat en annons på Facebook. Istället för Barcelona eller ngn annan storstad föll vi för Javea. Något vi inte ångrat!

Resan anordnades av Milagro som hjälpte till med allt, från transporter, mat, nöjen och utflykter. Elisabeth och Lasse som gjorde våra dagar i Javea till en fantastisk och speciell upplevelse fick oss att känna oss otroligt välkomna och löste allt under vårt besök, vi kände oss närmast som familjemedlemmar.

Besöket började med att vi blev hämtade på Alicantes flygplats och körda till det fantastiska hus vi skulle bo i, en resa på ca 1,5 timmar. Huset låg på klippkanten med en fantastisk utsikt över havet. På köksbordet väntade en välkomst-måltid med vin, ost, jordgubbar mm!

 

Därefter avlöste de olika aktiviteterna varandra och våra dagar var verkligen fulla av upplevelser. Lasse eller Elisabeth körde och hämtade oss till och från alla aktiviteter, såsom vandringar, yoga, floating, middagar mm. Det var verkligen en annorlunda semester och vi fick så mkt mer utbyte av denna semester än vad man annars brukar få, då Lasse och Elisabeth har så stor kunskap och kännedom om Spanien och Javea i synnerhet. De satte verkligen oss som gäster i fokus. Deras vänlighet och hjälpsamhet var fantastisk!

Stort tack för en underbar helg, vi hoppas vi snart få möjligheten att komma tillbaka.

Thomas och Eva, Kungsbacka”

 

 

 

 

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: