Intresserad av en gruppresa ?

2016-03-12

Dsc_0214

 

Mycket av de aktiviteter och evenemang vi anordnar är helt klart anpassade för sällskap om 5 till 10 personer. Även då miljön och mycket annat här är minnesvärt och varit mycket populärt så är blir det en viss kompromiss om man kommer ned t.ex 2 eller 3 personer för en vecka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett alternativ vi är intresserade av att försöka utveckla är en form av förboknings/planerings-lista där vi kan ta emot Er intresseförfrågan med t.ex period och inriktning på aktiviteter.

När vi sedan ser möjlighet att kunna få ihop en grupp som ser ut att kunna fungera, då tar vi kontakt med alla och, om Ni är med på det, förmedlar kontakten Er emellan.

 

 

Då vår inriktning gällande aktiviteter och vår adressering av målgrupp är ganska tydlig så tror vi att det även socialt kan vara en riktigt berikande upplevelse med nya vänner och nya upplevelser. a3

Milagro är och förblir ett en unik mix av upplevelser. Det finns sol & bad, det finns träningsresor, det finns vin resor. Det vi erbjuder är lite skruvad blandning av allt detta för att erbjuda en balans av nyttig, underhållande och rogivande vistelse. Att sedan miljön är fantastisk, att boende är i toppklass och att vi brinner för att ge den bästa servicen Ni kan tänka Er, det har inneburit än så länge att vi lyckats överraska varje sällskap, varje gäst, som varit här på ett positivt sätt.

Bergsvandring låter kanske skrämmande eller för utmanande, men det är en vandring upp i bergen. Inte någon klättring och vi kan välja rutter utan allt för direkt närhet till stup. (höjdskräck har vi själva!)

En dag som börjar med frukost på altan med utsikt mot medelhavet följs upp med en vandring uppför Montgo. Efter lunch och en kortare vila i huset följer vi sedan upp med antingen mjuk Yoga eller t.ex massage eller floating.  Rundar sedan av dagen med en middag i mysig miljö som t.ex La Sucreria i gamla stan.

En vecka här är väl lite som en bra 3 rätters middag. Inte nog med att alla delarna skall vara bästa möjliga, de skall även komplettera varandra och göras i rätt ordning. Känns helt klart bra med massage eller floating efter en relativt krävande vandring. Tvärtom hade nog mest känts konstigt.

 

 

 

 

 

 

 

Hör gärna av Er med ideer för upplevelser Ni skulle vilja ha. Ta kontakt med oss förbehållslöst om Ni känner att Ni skulle vilja pröva på Milagro men är osäkra på om Ni kan få ihop någon grupp själva. Vi delar självfallet inte ut Era kontaktuppgifter eller förmedlar information vidare utan vidare ok från Er.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: