Midsommar !!

2016-03-07

Något de flesta av oss har gemensamt är troligen de blandade minnena av midsomrar.
Ett par fantastiska har helt klart varit trevliga minnen.

Ett par andra har mer erbjudit 8 grader och regn och en längtan bort!

9028433_f520

En vecka med massor av kul! Njut av värme, glädje och härlig fiesta i 5 dagar!

Som en av de mer solsäkra platserna i Spanien, i en stad med som även med Spanska mått är en av de tryggaste platserna, där erbjuder vi midsommar med en helt egen omfattning. San Juan som är den Spanska varianten, håller på från 21 Juni till 26 Juni. Avslutas med fyrverkerier och en allmän karneval som håller på långt in på nästa dag.

 

 

Vi har satt samman ett paket som på bästa sätt kompletterar festligheterna med lite träning (alibi och nyttighet),  omhändertagande (massage, floating och annat) samt evenemang (vinprovning, gala-middag, etc)

För att kunna uppleva detta på bästa sätt så rekommenderar vi att veckan bokas enligt 21 till 28 Juni (tisdag till tisdag) Det är av förståeliga skäl ett begränsat antal platser, så hör gärna av Er tidigt för att säkerställa Er plats och för mer information.

 

 

  • Transfer till/från flygplats
  • Transport till/från alla ingående aktiviteter
  • Yoga
  • Massage
  • Vinprovning
  • Tapas & Paella kväll med levande musik i huset.
  • Middagar med fantastiska provsmakningsmenyer.
  • Ett urval av andra aktiviteter.
  • Och, som alltid, vi är med Er vid alla aktiviteter när Ni vill.

Pris per person, 12.000:- SEK.

Bokningar för grupper om minst 3 personer erhåller grupp-rabatt då våra transporter, transfer, etc i sin tur blir enklare.

Den respons vi fått från tidigare gäster har glädjande nog understrukit samma sak, “så mycket mer ingick än vi trodde”. Service, miljö, mat och evenemang omkring San Juan kommer säkerställa att det blir vår bäst arrangerade vecka än så länge. Missa inte chansen att uppleva Milagro tillsammans med en helt fantastisk fiesta.

 

 

 

 

Alla tidiga bekräftelser förenklar vår planering vilket självfallet kommer Er direkt till godo. Är Ni tillräckligt stor grupp, då kan Ni till stor del anpassa utformning av veckan och de aktiviteter som ingår utöver vad som nämnts ovan.

San Juan, som Spanjorerna kallar denna Fiesta, är en tradition som är rotat långt bak i historien. Det är en Fiesta, där som många andra, alla deltar. Stora som små, unga som gamla. Den avslutas med en fest som aldrig tar slut där man binder hårkransar, dansar, och hoppar över eldar som avslutas med ett enastående fyrverkeri och musikinferno.
Så det blir en blandning av Fest, sol, bad och kultur.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: