Vistelsen

Miljö och boende.

Miljön vi eftersträvat är en av harmoni och tillgänglighet.
Tillräckligt nära allt men fortfarande ostört.

Rustik och lantlig miljö

Dock så erbjuder alla våra boenden en högre standard än denna trevliga bilden. Vi erbjuder en kombination mellan det rustika och hög standard.

En vistelse i harmoni

En strävan mot det spartanska och det mindre i iögonfallande men med mycket höga kvalitetsval. Sängar, möbler, handdukar är alla små detaljer där bara "ok" inte räcker.
Daglig påfyllning av vin, öl, mineral vatten, frukt, grönsaker för att säkerställa att Ert vistelse inte skall förringas av detaljer som man har rätt att ta för givet.

En rogivande harmonisk miljö lämplig för upplevelser

Vår lilla oas ligger varken avsides eller för centralt. Lite Svenskt lagom av allt är nog en bra beskrivning.

Platser

Vi tar oftast emot grupper från 4 till 10 deltagare fördelat över 5 stycken dubbelrum. För större sällskap och om Ni är ute i god tid, så kan vi koordinera även större grupper.

Krav

Vi är inte dedikerade mot någon specifik inriktning gällande t.ex Yoga, vegetarisk kost eller annat. Beroende på en grupps storlek och sammansättning så är det ofta möjligt att anpassa mot de krav som ställs.

Boendet

En rustik miljö där allt är ämnat för Ert välbefinnande. Tillgänglighet vare sig det gäller dryck eller extra badlakan, är en självklarhet. Som blandning mellan att hyra ett hus för semester och bo på ett bättre hotell.

En av de solsäkraste platserna i Spanien.

Norra blanca erbjuder generellt en grönare och mer varierande miljö jämfört med de mer vanliga turistmålen söderut. Utöver atmosfären så gör det också miljön extra lämplig för aktiviteter som vandringar, bergsvandring, cykelturer, hästridning och annat.