Aktiviteter

Välmående för kropp och själ

Milagro är en upplevelse för både kropp och sinne.

Urval av de upplevelser vi erbjuder

Spirituell utveckling; Past Regression - Medium - Healing - Tarot - Meditation

Fysiskt välmående; Yoga - Massage - Kiropraktor - Floatation therapy

Urval av de aktiviteter vi erbjuder

Golf - Cykling - Vandringar - Havspaddling - Vinprovning - Hästritter - Blomsterbindning - Dykning

Utöver detta skräddarsyr vi även evenemang som t.ex; lektioner i Spansk gitarr, laga paella, foto-kurs, professionell makeup.

Iden med Milagro är upplevelse för både kropp och sinne.

Varje vistelse hos oss omfattar därför alltid baspaket där Ni sedan, beroende på vad önskemål, väljer till de aktiviteter som passar just Er.

Socialt

Varje vecka genomförs en Tapas & Paella kväll hemma. I kombination med levande musik så serveras tapas medan en paella tillagas på plats. Denna kväll representerar väl själva upplevelsen med att bo här.

Praktiska detaljer

Sällskap 4+ deltagare har fri flygtransfer. Våra evenemang och aktiviteter inkluderar de lokala transporterna. Vi rekommenderar att någon eller några i sällskapet hyr en bil då egna aktiviteter ofta kräver det.

Just Er resa?

Kontakta oss med de önskemål Ni har inför en möjlig resa. Efter 1-2 dagar så återkommer vi med förslag och kostnad. Tror att Ni är sällskapet är 3 eller fler personer med likartade önskemål, ange detta så Ni redan från början kan ta del av prissättning för grupper.

Tre delar för en optimal semester

Att kunna se fram mot vistelsen, att få planera in sina upplevelser. Att njuta av frihet, lugn, mat, sol och samtidigt aktiveras med intressanta upplevelser, Att komma hem stärkt i både kropp och själ, då har vi uppnått vår målsättning - En resa Ni gärna gör igen.