Lite referenser

Vad innebär Milagro's upplägg ?

Lite förenklat så vill vi att varje vistelse här skall överträffa Era värderingar på alla plan.
Ett "all-inclusive" concept där allt från mat till aktiviteter ingår fullt.

Prioriteringen är upplevelsen och minnerna för livet. Vi siktar ärligt inte på att vara mest konkurrenskraftiga valet för sol och bad. Vi har skapat ett upplägg som verkar tas emot mycket väl och blivit ganska unikt i sin balans och omfattning.

Hur Milagro upplevts av våra gäster ?

Charlotte Rosqvist‎
Vilken underbar plats! Kan varmt rekommenderas – en upplevelse utöver det vanliga där man kan hämta kraft och energi i aktiv vila. Mat, miljö och omhändertagande på hög nivå.

Madeleine Lundström
Min vistelse på Milagro var en överraskande upplevelse från början till slut! Bergsvandring med hänförande utsikt, cykling längs vacker väg som tidvis kantades av citron och apelsinlundar! Besök på restauranger som levererade underbar mat med tillhörande goda viner och service med kunden i centrum! Boende i ett hus som hade allt man kan önska och där det dessutom alltid fanns mat och dryck att tillgå! Och med ett värdpar som gör sitt yttersta för att din vistelse hos Milagro ska bli lite mer än du förväntat! Med Milagro som arrangör hamnar du direkt på de bästa restaurangerna, de finaste utflyktsmålen och har tillgång till aktiviteter på ett mycket enkelt sätt och du kan använda din tid till att bara uppleva och njuta!
På Milagro ingår allt och lite till! Tack!

Evakarin Nilsson
Tack så jättemycket för helt fantastiska dagar i Javea . Huset , servicen , restaurangbesöken , ja hela upplägget på resan var helt " outstanding" Kan varmt rekommendera detta till tjejgänget eller varför inte en kombination med arbetskompisarna , där ni blandar jobb med utmaning i form av helt fantastisk natur!

Ger detta helt klart 5/5 solar !!!!

Leva upp till och helst överträffa förväntningar

Helena Johansson
Åkte ner med en väninna utan att helt veta vad som väntade!
Att det skulle bli en helg som jag aldrig kommer att glömma kunde jag aldrig tro.Boendet var fantastiskt och huset ligger högt upp med en utsikt över Medelhavet,
vi fick alla varsitt rum med dusch och bad att vi sen kunde se havet från alla rum gjorde det hela ännu bättre.

Jag fick vara med på roliga aktiviteter i en fantastik miljö, shopping och underbar mat på mysiga restauranger vi gjorde så otroligt mycket på dessa dagar men det kändes aldrig stressigt
utan vi hann även med att sola vid poolen
och bara vara och njuta!

Det fanns alltid fullt med mat och dryck för alla smaker i köket så det vara bara att ta det man var sugen på!
Vi valde att laga vår frukost själva för att sen sitta och njuta av den på terrassen i morgonsolen☀

Jag åkte ner med en väninna och kände inte de andra tre men vi fann alla varandra direkt och vi fick en otrolig helg tillsammans, Jag har fått tre nya fanatiska Milagrosystrar
och vi planerar redan att träffas igen

Jag kan varmt rekommenderar Milagro för både grupper och ensamma resenärer om ni vill ha en upplevelse utöver det vanliga där allt ingår. Jag vill absolut komma tillbaka! Tack Elisabeth och Lasse / Milagro för en magisk helg!


Avkoppling, aktiviteter och underhållning.

Anna Lindholm Eriksson
”När förväntningarna överträffas så vet man att semestern var underbar! Att mötas på flygplatsen av ett leende, köras till huset och sedan tillbringa sin semester utan att behöva tänka på någonting förutom att kolla väderlek och temperatur är något som jag varmt kan rekommendera!

Att få bestämma om man vill äta på restaurang (taxin hämtar) eller grilla hemma i huset (maten levereras) är för mig total avkoppling (har tre sönerJ) och att få baka in aktiviteter som passar mig och mina resekompisar gör resan värd varje krona! Paddla havskajak skulle jag kanske aldrig gjort annars och restaurangerna som vi åt på skulle jag säkert inte valt. Att få råd och tips från mina värdar var guld värt när man är på en plats som man inte varit på förut. Javea är mycket vackert med lummig natur och låg bebyggelse – lite av Spaniens Beverly Hills kändes det som.
Att inta sin frukost på husets altan med högt fritt läge mot Medelhavet går inte av för hackor och egentligen skulle man kunna sitt där hela vistelsen!

Att bo i ett hus som har ett välfyllt kylskåp och skafferi är bara ren lyx och du väljer själv vad som ska stå i dem. Bättre och enklare än så blir det inte. Huset i sig andas kvalitet och lyx, alla dubbelrum har egen dusch/bad och toalett. Utomhus finns utekök och stor grill, altaner med eller utan sol, solstolar och loungemöbler. Infinitypoolen blir liksom pricken över i!

Milagro ”is the place to be” om du vill ha ren och skär avkoppling med aktiviteter som passar just dig!

Service, Mat och miljö på en ny nivå.

Thomas och Eva
Nu har det gått 2 veckor sedan vi var i vackra Javea, norr om Alicante. Av en ren händelse hamnade vi här efter att ha hittat en annons på Facebook. Istället för Barcelona eller ngn annan storstad föll vi för Javea. Något vi inte ångrat!

Resan anordnades av Milagro som hjälpte till med allt, från transporter, mat, nöjen och utflykter. Elisabeth och Lasse som gjorde våra dagar i Javea till en fantastisk och speciell upplevelse fick oss att känna oss otroligt välkomna och löste allt under vårt besök, vi kände oss närmast som familjemedlemmar.

Besöket började med att vi blev hämtade på Alicantes flygplats och körda till det fantastiska hus vi skulle bo i,
en resa på ca 1,5 timmar.
Huset låg på klippkanten med en fantastisk utsikt över havet. På köksbordet väntade en välkomst-måltid Med vin, ost, jordgubbar mm!
Därefter avlöste de olika aktiviteterna varandra och våra dagar var verkligen fulla av upplevelser. Lasse eller Elisabeth körde och hämtade oss till och från alla aktiviteter, såsom vandringar, yoga, floating, middagar mm.

Det var verkligen en annorlunda semester och vi fick så mkt mer utbyte av denna semester än vad man annars brukar få,
då Lasse och Elisabeth har så stor kunskap och kännedom om Spanien och Javea i synnerhet.

De satte verkligen oss som gäster i fokus.
Deras vänlighet och hjälpsamhet var fantastisk!

Stort tack för en underbar helg, vi hoppas vi snart få möjligheten att komma tillbaka.

Välkommen till oss, nästan året runt.

Martina Bertilsson
Jag kom ner till Milagro helt själv utan att känna någon av de andra tjejerna. Redan på flygplatsen blev jag och två av de andra tjejerna upphämtade.
När vi anlände till huset hade Elisabeth dukat fram en härlig lunch och vi träffade de två andra tjejerna som kommit dagen innan.

Under denna fantastiska helg fick jag uppleva god mat på fantastiska restauranger, härliga aktiviteter i Javeas omgivningar och även tid för shopping och sol vid poolen i huset.
Sista kvällen hade vi paellakväll i huset med underhållning av Teo, deras son och hans gitarrlärare!
Huset ligger vackert på klippkanten med Medelhavet nedanför, bara den synen är rogivande för själen. I huset bodde vi alla i varsitt rum med eget badrum och dusch och alla rummen hade utsikt över havet.

I köket fanns allt man kan tänka sig i drickbar form, godis, kakor, bröd, flingor, yogurt, färsk frukt, ägg, oliver, nötter mm. Var man hungrig så plockade man bara vad man ville, allt ingick! Vi valde att själva fixa frukost varje morgon av vad som fanns i kylen och njöt den sittandes ute i morgonsolen på terrassen. En stor bonus var att vi som bodde där trivdes så bra tillsammans och jag har nu fått nya ”Milagrosystrar” och vi hörs av varje dag!

Ni kan lugnt och tryggt åka ner till Elisabeth och Lasses Milagro och få en vistelse utöver det vanliga! Jag rekommenderar dem varmt! Åk ner ett tjejgäng, eller kompispar men framför allt kan jag rekommendera ensamma resenärer att åka ner i en blandad grupp som vi gjorde.

Det blev så fantastiskt lyckat.
Jag hoppas få komma tillbaka nästa år!"

Ta kontakt med oss ! Upplev en ny form av semester!

Vare sig Ni kommer i grupp eller om Ni vill delta i skapandet av en ny grupp och träffa nya vänner, så är inriktningen densamma
Vi arbetar med samma upplägg, men anpassar alltid upplägget per grupp.
Alltid på plats, alltid tillgängliga och alltid med bästa servicen vi kan uppbåda.

Milagro ska innebära detsamma för varje gäst vi får förtroendet att emot.