Paus från julstressen

2016-09-30

Julshopping Weekend

Vi lanserar nu två långhelger med god mat, dryck och annorlunda shopping. Ett dygn på Milagro, inklusive allt, kostar mindre än motsvarande tid parkerad centralt i Stockholm, och garanterat en trevligare helg här!

Upplägget är enkelt, vi blandar in lite vandringar och annat för välbefinnande, men riktar för denna weekend mest in oss på avkoppling, shopping och sightseeing.

Ingen stress och inget att hålla koll på. Bara trivas och få chansen att komma hem med annorlunda och spännande presenter.

 

Weekend 1 – 30 November till 4 December

Weekend 2 – 7 December till 11 December.

Del i dubbelrum, inklusive full pension, transporter, transfer samt alla aktiviteter;

4.000 SEK per person

Schema

Onsdag – Ankomst, middag och beroende på tid och ork, en runda på stan eller tur till stranden.

Torsdag – Förmiddag på Javea marknad. Där kan man hitta allt från knappar, dukar till ostar och spansk skinka. En klar inriktning på lokalt, ekologiskt och hantverkstradition inom allt från mat till prylar. Lunch i gamla stan för senare hemfärd till Milagro. Eftermiddagen tar vi en promenad längs med havet och sätter oss sedan på utvald restaurang för en lång middag.

Fredag

Båttur till Denia på andra sidan av Montgo berget. Besök på marknad och shopping under eftermiddagen. Lunch i gemytlig miljö och därefter åter med båten hem till Javea och transport till Milagro för lite avkoppling inför kvällens middag nere i hamnen.

Lördag
Dagstripp till Närliggande Jalon för besök på marknaden. Vi äter en lunch och fortsätter senare till Xalo Bodega där vi får pröva olika viner samt att man kan köpa med sig olika viner hem. Under kvällen äter vi en härlig provsmaknings middag på La Sucreria i Gamla stan.

Söndag

Frukost samt insikt om att resan hem till Sverige är på gång….

 

På Milagro är kyl, frys och skafferi alltid påfyllt med frukost, dryck så som vin/öl, juicer, och annat drickbart. Snacks, tapas, frukt & grönt utan att Ni ens behöver säga till.

Några recensioner och åsikter från tidigare gäster hos Milagro;

Lite referenser

2 Comments

 1. AnnaCarin Karlsson

  Till vilken flygplats åker man?
  Kan man komma andra dagar, tex mån-Tors ? Evt gäng? Eller bara 2-4 pers

  • me@lasseeriksson.com

   Hej AnnaCarin,
   Ni kan i princip komma/åka vilka dagar som helst. Enda saken vi måste ta hänsyn till är andra bokningar före eller efter.

   Lättast och snabbast är via Alicante med Valencia flygplats ligger nästan på samma avstånd. Ca: 1,15 dörr till dörr.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: