Nya vänner – en ide ?

2016-04-04

 

Vi har haft ett par weekends efter varandra där vi satt ihop grupper med människor från olika platser och olika bakgrund. Det som från början var en tanke att se hur olika människor förhöll sig till vårt koncept börjar utvecklas till en möjlig egen ide. Intrycket vi har än så länge är att alla är mer än nöjda med allt från boende till evenemang och mat. Utöver det så har det blivit någon form av “bonus” i hur alla uppskattat de blandade grupper vi fått ihop. Alla har funnit nya vänner och haft en jättetrevlig tid ihop.

Alla våra gäster verkar ganska överens om att just denna delen att ordna resor, att ordna veckor eller weekends som uttryckligen vänder sig till dig som tror att upplägget kan vara givande. Vi tror att det är en jättebra ide, men vi BEHÖVER Er hjälp och vi behöver Er feedback. Klart uttalat, vi behöver Era kommentarer eller frågor för att se om iden är intressant. Vi kanske föreslår ett jättebra upplägg, men utan din reaktion eller respons så finns det inget sätt för oss att veta.

 

 

 

 

Hör gärna av Er om Ni tycker att iden låter intressant. Vi har fantastiska dagar framför oss. Inte minst midsommar veckan som är ett minne för livet. Vi kan tänka oss att utifrån de första personernas förslag på ungefärlig tid, skapa en vecka och bjuda in till denna. Som premiärvecka för den iden så kommer vi erbjuda extra förmånliga villkor och inkludera ett program med “extra allt”. Skickas oss gärna ett mail så skriver vi in Er på vår förboknings/planerings-lista. Ni förbinder Er självklart inte till något alls. Det enda vi möjliggöra är att kanske få ihop något som ser ut att kunna bli en bra grupp, varefter vi skickar ut ett förslag för Er att ta ställning till. Är Ni det minsta intresserade och tror att det skulle kunna vara roligt, även om det kanske känns lite annorlunda, Ni har inget att förlora, och vi behöver absolut Er hjälp för att se om vi är rätt ute med tanken.

 

 

Glöm inte att merparten av våra uppdateringar sker via vår Facebook sida, https://www.facebook.com/MilagroJavea/

Vi lägger också upp mer allmän information via vår blogg (som setta) samt, inte minst att Ni är med på vårt nyhetsbrev för att kunna ta del av specialerbjudanden som ENDAST meddelas den vägen.

Hör gärna av Er med ideer för upplevelser Ni skulle vilja ha. Ta kontakt med oss förbehållslöst om Ni känner att Ni skulle vilja pröva på Milagro men är osäkra på om Ni kan få ihop någon grupp själva. Vi delar självfallet inte ut Era kontaktuppgifter eller förmedlar information vidare utan vidare ok från Er.

 

2 Comments

  1. Gunilla Erngren

    Hej,

    Låter som en mycket spännande och givande

    • Ingrid Stenegren

      vill gärna ha nyhetsbrev om ni skickar ut det 🙂

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: