Mer positiv feedback !

2016-03-28

För oss på Milagro så innebär feedbacken vi får otroligt mycket. Dels som bekräftelse på att vår avsikt, vår “produkt”, tas emot på precis så positivt sätt vi hoppas, och dels som en förstärkning av vår trovärdighet så klart. Som en lite mindre verksamhet med nischad inriktning kommer vi förbli en nyhet för de flesta vi kommer i kontakt med. Vi passar på att påminna om att även då vi är här året runt så är själva Milagro verksamheten ej aktivt under Juli och Augusti. Helt enkelt för varmt för att på ett trivsamt sätt genomföra våra aktiviteter. Så, lite tvärtemot “hemmaplan” så är Javea & Milagro som bäst när som helst utom högsäsong !

 

En recension från Madeleine Lundström /vår 2016;

“Min vistelse på Milagro var en överraskande upplevelse från början till slut! Bergsvandring med hänförande utsikt, cykling längs vacker väg som tidvis kantades av citron och apelsinlundar! Besök på restauranger som levererade underbar mat med tillhörande goda viner och service med kunden i centrum! Boende i ett hus som hade allt man kan önska och där det dessutom alltid fanns mat och dryck att tillgå! Och med ett värdpar som gör sitt yttersta för att din vistelse hos Milagro ska bli lite mer än du förväntat! Med Milagro som arrangör hamnar du direkt på de bästa restaurangerna, de finaste utflyktsmålen och har tillgång till aktiviteter på ett mycket enkelt sätt och du kan använda din tid till att bara uppleva och njuta! På Milagro ingår allt och lite till! Tack!”

En recension från EvaKarin Nilsson/vår 2016;

Tack så jättemycket för helt fantastiska dagar i Javea . Huset , servicen , restaurangbesöken , ja hela upplägget på resan var helt ” outstanding”
Kan varmt rekommendera detta till tjejgänget eller varför inte en kombination med arbetskompisarna , där ni blandar jobb med utmaning i form av helt fantastisk natur! Ger detta helt klart 5/5 solar !!!!

 

 

https://www.facebook.com/MilagroJavea/posts_to_page

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: