Ett par andra med input/reaktioner om vårt boende och miljö !

2016-03-14

Service som ett bra hotel, men boende i ett eget hus. Vi som driver detta och anordnar alla arrangemang och aktiviteter är ca: 5-10min bort. Det är lite svårt att få fram bilden och kanske även “poängen” med varför vi är med på i princip alla aktiviteter. Det är självfallet inget tvång. Det är Er semester och Era evenemang, men i grunden så ingår det alltid att någon från oss är närvarande och ser till att allt fungerar “perfekt”…

Ett par andra skrivna feedback vi fått, denna gång från internationella gäster varav en många troligen har sett på TV. Cezar som för några år sedan representerade Rumänien i Melodifestivalen. (skall dock erkänna att undertecknad missat ganska många sådana sändningar). Idag en otrolig sångare med konserter runt om i Europa. Han har medverkat i ett par olika produkter i Javea i år och än så länge har Milagro varit platsen för uppladdning.

 

“Milagro villas made an unforgettable holiday experience, with a breath-taking view of the sea and the perfect location for relaxation; it was like a piece of paradise! The modern and spacious villa with a private pool and many more luxurious facilities is perfect for a family.

The warm hospitality of the owner made us the whole stay memorable.  Javea also impressing with its wide variety of activities, culture, history and beautiful buildings all over the town. We will come back!”

“Ariana” /European Commision.

“Good morning … I just open the window and it’s wonderful to see this paradise view … My first day off after a week full of concerts and events !!

Buna dimineața … sa deschizi fereastra si sa vezi acest paradis … prima zi de relax dupa o săptămana plină de evenimente si concerte !!!

Thanks Milagro JAVEA !!!” Cezar.

https://www.facebook.com/CEZARTHEVOICE/

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: