Funderingar för vårsäsongen

2016-02-06

Javea har på något mystiskt sätt dragit till sig massor av intressanta personer från olika platser i världen. Som en precis “lagom” stor stad (tur man är Svensk och har ett så lämpligt ord) så finns både utbud och samtidigt, närhet, för att lära känna folk och skapa nätverk. Under en månad här så har vi t.ex en lång-middag med en av Europas ledande föreläsare inom past-regression-therapy, och en annan kväll sitter vi hemma och lyssnar på historier från tidigare vd’n för Apple i England, Asian och senare vice-president marketing worldwide.

b10Kan helt klart konstatera att dom talar om olika saker men samtidigt har vi något gemensamt genom att vara här.

Utöver de mer fysiska aktiviteterna och evenemangen har vi möjlighet att bjuda in t.ex personer som Pam & David ovan för ett minne för livet. Något som kanske är intressant ?

 

Hör gärna av Er, antingen via mail eller genom inlägg på vår FB sida om idéer, tankar, som Ni skulle tycka passa in för just Er vecka här.

 

 

 

När vi hade vår första gäst här, (för alltid en vän) så kände vi själv att vi var lite begränsade i fråga om hur mycket vi kunde erbjuda när vi inte hade en komplett grupp på plats. Hemmablind som man kanske är så kändes det som om vi ville kunna erbjuda mer. Just därför är det både positivt och viktigt att inse hur mycket våra små upplevelser, vandringar, sightseeing, etc kan innebära för någon som vill komma iväg, som vill uppleva något annat än morgonrusning eller en Ibiza vecka. På något sätt så kanske vi inte ser just “det” som man ser varje dag. Kanske skulle vi tillbringa en sen November eller tidig Februari i utkanten av Stockholm för att påminna oss själva var vi är, och hur fantastik miljö vi faktiskt har. Det är ju trots allt orsaken till att vi, helt av en händelse, fick för oss att flytta hit.

 

Img_1940b

Utan förpliktelser eller något som helst åtagande, hör som sagt gärna av Er med tankar om vad Ni anser kan vara ett passande upplägg. Det är inte avsaknaden av alternativ som gör att vi inte har ett antal fasta paket veckor presenterat. Tvärtom så är det vad vi kan välja bort som är utmaningen.

Vegetariskt, träningsinriktat, upplevelseinriktat och en blandning av det man kanske inte renlärigt brukar kombinera som Yoga, Paella, Vinprovning och Bergsvandring. Allt passar in, dock så brukar vi undvika vinprovning under själva bergsvandringen då det kanske vore att tänja på gränserna för mycket.

 

 

Sen vår och senare, sommaren, är inte så långt borta som det troligen känns just nu. Hör av Er i tid med Era ideer och eventuella veckor Ni kan vara intresserade.

Alla tidiga bekräftelser förenklar vår planering vilket självfallet kommer Er direkt till godo.

11990770_1023893344311880_1375729173_o

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: